top of page

Kvinde i 40erne: "Hej Mathias 😊 ved ikke om det er "normalt" lige at skrive, men det gør jeg altså. Det er jo ikke for at få noget svar retur, men en tak for alt det jeg lærte om mig selv hos dig👍 jeg har det bedre med mig selv end jeg har haft i mange år, ja hviler nok på en ny måde i mig selv. Er blevet bevidst og opmærksom på ting jeg nok ikke troede havde betydning, men det havde de Big time😉På job er jeg blevet god til at sige til/fra, (...) Jeg har fået flere tilbagemeldinger fra kollegaer, om at de kan mærke en tydelig forskel, det er rart at få at vide (...) har mødt en mand der på de indre og menneskelige værdier fuldstændigt matcher mig. Noget jeg troede var nærmest umuligt (...) alt i alt er jeg bare kommet godt igang med at værne om og elske mig selv med nye øjne på, og lever det pragtfulde liv jeg er heldig at have, hvor relationer til familie, venner og kollegaer, glæde, grin og nydelse er i højsædet. Bekymringer og negative tanker bliver "fanget ind" kigget på, handlet på og derefter lagt i rette skuffe👍 mange kærlige hilsner."

Mand i 20erne: "Jeg har allerede fået mere ud af 4 samtaler ved dig, end de 7 samtaler jeg fik ved den anden psykolog."
 

Mor til en klient: "Det har været så godt for (navn udeladt), at have samtaler ved dig. Hun er blevet gladere og har fået en meget bedre selvtillid."
 

Lærer til en klient: "Jeg vil bare sige, at (navn udeladt) er så glad for dig. Han har været ved flere psykologer og det har ikke virket, men NU virker det."

bottom of page